Vier verhalen uit Mon en Pam - Vernelen, Aag, 1980-; Praagman, Milja, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Mon en Pam zijn dol op elkaar. Mon is een mol. Hij graaft en werkt. Pam is een gans. Ze is druk en soms lui. Af en toe maken ze ruzie. Maar het komt steeds weer goed. Vier leuke verhalen over Mon de Mol en Pam de gans.
Met werkschriftje Leesfan 2 (in kast achter de balie)
Leeftijd: 6+
Keywords: Vriendschap