Eindejaarspremies 2013 - Dauphin, Myriam, ....-; Mondelaers, Evy, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer business, 2013)
Heel wat werknemers krijgen in de dure eindejaarsperiode ene welkom extraatje: de eindejaarspremie of dertiende maand. Een belangrijke vraag voor de werkgevers hierbij is: wi eheeft recht op een dergelijke premie? Een afdoend aantwood kan u vinden in dit dossier. Naast een overzicht van alle sectorale CAO's die eindejaarspremies bevatten, gaan we ook dieper in op volgende problemen: Welke reglementering is toepasbaar in welke onderneming? Is een eindejaarspremie loon? Is de eindejaarspremie deelbaar of ondeelbaar?
Keywords: Eindejaarspremie