Van selectiegesprek tot exitinterview : gids voor manager en P&O'er - Nijenhuis, Cora, ....- (Zaltbommel : Thema, 2008)
In gesprek gaan met je medewerkers is gemakkelijker dan je denkt. Toch zien veel managers en P&O'ers op tegen formele gesprekken. Dat kan zijn omdat ze in het verleden zelf slechte ervaringen hebben opgedaan met hun baas of met de afdeling P&O of omdat ze niet precies weten hoe het moet. Van selectiegesprek tot exitinterview is een praktische gids, waarmee je kunt nagaan waar het bij je eigen gesprekstechnieken nog aan schort. Als je op dit gebied je kennis en vaardigheden verbetert, leidt dat tot gemotiveerd personeel en daarmee tot een succesvollere organisatie. En dat wil toch iedereen?
Keywords: Human resources manageemnt : selectie; Human resources management : exit