De kleine kerstboom - Wielockx, Ruth, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
De kerstboomverkoper heeft dit jaar een mooie collectie kerstbomen. Een voor een worden de kerstbomen verkocht en versierd door de kopers. Iedereen wil een grote boom! Het kleinste kerstboompje blijft als laatste over. Zou niemand hem willen dit jaar? Dan komt de Kerstman voorbij. Hij neemt de kleine kerstboom mee ...
Leeftijd: 4+
Keywords: Anders zijn; Kerstmis