Happy HR : geluk op het werk, langdurig lonend - Vanhée, Laurence, ....- (Brugge : Die Keure Business & Economics, 2013)
“Happy HR – geluk op het werk, langdurig lonend” toont ons dat geluk op het werk en topprestaties hand in hand gaan. Laurence Vanhée bundelt enkele onweerlegbare feiten: geluk op het werk resulteert zelfs in een stijging van miljarden euro's op de schaal van het BBP. Strategische bijdrage van het HR-team Gesterkt door de resultaten die ze op haar eigen afdeling behaald heeft, schotelt de eerste Chief Happiness Officer ons het recept van geluk op het werk voor. Om dit op het vlak van de organisatie te doen slagen, legt ze de verantwoordelijkheid niet alleen bij de bestuurders, maar ook en vooral bij het HR-team, dat over het algemeen wel zwaar onder vuur ligt. De HR krijgen zo de ideale gelegenheid om een strategische bijdrage te leveren aan het succes van de onderneming. Geluk op het werk Deze absolute must-read is onmisbaar voor elke aandeelhouder, manager en medewerker die belang hecht aan topprestaties en geluk op het werk. Het is een leidraad voor elke organisatie in de publieke en private sector, van kmo tot multinational. Elke dag opnieuw slaan steeds meer personen met beslissingsbevoegdheid deze nieuwe weg in. Ook voor u ligt ze open.
Keywords: Human Resources Management; Jobtevredenheid