De Vlaamse ondernemer : informatiekrant voor bedrijfsleiders, ondernemers en hun medewerkers. (Essen : s.n.)
dVO is een zakelijk platform waar u klanten kan vinden, concurrenten kan volgen of met de juiste partners kan connecteren. Alles draait bij dVO aldus om data van de toekomst.. Met de dVO-krant en -website investeren we in kwaliteitsvolle inhoud en handige tools waardoor relevante zakelijke kennis en informatie makkelijk toegankelijk wordt. Via al onze kanalen wordt die data ook verspreid.
Verschijnt tweewekelijks
Voortzetting van: De Antwerpse ondernemer
Keywords: Economie; Netwerken; Ondernemen -- Tijdschriften; Organisatieleer