Handboek webredactie - Poort, Geert, ....-; de Wert, Corona, ....- (Zaltbommel : Thema, 2013)
Online communicatie is meer dan een goede website. Wie (nieuwe) klanten wil bereiken, benut ook social media, mobiele sites, apps en digitale nieuwsbrieven. Hoe haal je het beste uit online kanalen en hoe stroomlijn je de content? De geheel vernieuwde editie van Handboek webredactie beantwoordt deze en andere vragen en geeft praktische adviezen aan webredacteuren en online communicatieprofessionals. Het Handboek webredactie zoomt in op onder meer de volgende thema's: - Webstrategie, webstructuur, contentstrategie - Schrijven voor het web - Schrijven voor Google - Schrijven voor social media - Schrijven voor mobiel - Conversiegericht schrijven - Tekstsoorten (nieuwsbericht, digitale nieuwsbrief, blog).
Keywords: Webteksten schrijven