Zo scoort u in de verkoop : advies van een expert : over succesvol verkopen, commercieel onderhandelen en klanten winnen. - Dehouck, Geert, ....- (Tielt : Lannoo, 2008)
In het leven moet iedereen voortdurend verkopen. Niet alleen de winkelier of de sales manager verkoopt. Ook in opbouw van een relatie, de opvoeding van uw kinderen, het overtuigen van uw werkgever over uw bekwaamheden of het verkopen van een etentje in uw lievelingsrestaurant, moet u voortdurend verkopen. Want spreken met mensen is overtuigen en overtuigen is verkopen. Wie er naar streeft om een succesvolle verkoper te zijn, vindt in dit boek de sleutels tot succes. De auteur geeft een heldere synthese over verkoop en verkoopstechnieken, met honderden tips waarmee u uw eigen commerciële stijl kunt ontwikkelen.
Keywords: Marketing; Reclame; Verkooptechnieken