Kun je deze oplossen? - Barendregt, L., ....-; Oudshoorn, W. R., ....-; Ruttkay, Zsófia, ....- (Amsterdam : Stichting Vierkant voor Wiskunde, 2007)
Dit boek bevat een verzameling leuke wiskundige opdrachten. Ieder hoofdstuk heeft een onderwerp, bijvoorbeeld: logica, grafentheorie, meetkunde, ... Per hoofdstuk lopen de problemen in moeilijkheidsgraad op. Als het even niet lukt, geef dan niet meteen op en probeer het later nog eens. Er zijn trouwens vaak meer mogelijkheden om een probleem op te lossen.
Leeftijd: 12-16 jaar
Keywords: Wiskundige puzzels