Flar en florapad. (Brugge : Provincie West-Vlaanderen)
Flar en Flora wijzen je de weg langs dit natuurleerpad. Bij elke halte langs het parcours, dat je uitzet op het strand of in de duinen, hoort een doe-opdrachtje. In het tasje dat de leerlingen meedragen zit alle materiaal dat ze nodig hebben om die uit te voeren. Zo worden op een speelse manier, via zintuigelijke waarnemingen, enkele begrippen rond zee, strand en duin bijgebracht. Je kunt het spel in de klas introduceren met een bijhorend poppenspel.
Koffer bis : brochure - 5 Flarborden (houten figuurtjes met halsdoek)- 5 Floraborden (idem)- 10 Flar -en Florazakjes (met potloep)
Doelgroep: 1ste graad basisonderwijs
Keywords: Duinen; Milieueducatie -- Basisonderwijs; Natuureducatie; Wereldoriëntatie -- Basisonderwijs; Zee en strand