De beste maatjes : muziekdidactiek voor de kleuterklas /. (Brugge : Die Keure, 2013)
CD 1 is de vocale versie, CD 2 is de instrumentale versie
Keywords: Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs; Kinderliedjes