Aan de oever : levensbeschouwelijke en Bijbelse verhalen. (Mechelen : Plantyn, 2014)
Aan de oever is een reeks boeken binnen de leermethode: Land in zicht voor kinderen van 6 tot 11 jaar met zowel levensbeschouwelijke als Bijbelse verhalen. Sommige levensbeschouwelijke verhalen komen recht uit het leven van kinderen, andere spelen zich af in de wereld van de volwassenen en nog andere in de sprookjeswereld. Maar al die verhalen hebben eenzelfde doel: ze leggen een brug van de leefwereld van de kinderen naar de Bijbel. Dankzij de bijhorende cd kunnen de kinderen de verhalen ook gewoon beluisteren.
Keywords: Bijbel; Godsdienst -- Basisonderwijs