Kaatje viert Pasen - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In., 2013)
Hallo, ik ben Kaatje. Over enkele dagen is het Pasen. De juf vertelt dat de paashaas eitjes van chocolade brengt. We maken er een mandje voor. O, wat wordt Pasen weer leuk. Eitjes zoeken en ontbijten bij oma en opa. Een vrolijk verhaal over Pasen en de paashaas.
Leeftijd: 2+
Keywords: Pasen