Ik kies voor mijn talent : toolbox voor jong talent. - Dewulf, Luk, ....-; Beschuyt, Peter, ....-; Pronk, Els, ....- (Leuven : LannooCampus, 2012)
Toolbox om aan de slag te gaan met je talenten! Kinderen ontdekken hun talenten op een speelse manier. Deze toolbox biedt een concreet overzicht van 40 zichtbare talenten van kinderen in activiteiten op school, thuis, in de sportclub. Met een uitgebreide set van werkvormen en tools die opvoeders, ouders, leerkrachten en hulpverleners helpen om talenten van kinderen te leren zien, te ontwikkelen en maximaal in te zetten.
Didactisch materiaal.
Keywords: Begaafdheid