Hotel catering milestones : Engels voor het hotel- en restaurantwezen - Nadolny, Arnd, ....-; Rupp, Matthias, ....-; Reinel, Birgit, ....-; French, Isolde, ....- (Amsterdam : Intertaal, 2011)
Hotel & catering milestones is een praktijkgerichte cursus Engels bestemd voor jongeren en volwassenen die werkzaam zijn in of studeren voor het hotel- en restaurantwezen. De leergang leidt op tot niveau A2/b1 van het Europees Referentiekader en bevat extra materiaal ter verdieping tot niveau B2.
Keywords: Mondelingen communicatie -- Engels taal; Schriftelijke communicatie -- Engelse taal