Marketing : de nieuwe principes - Van Belleghem, Steven, ....- (Leuven : LannooCampus, 2014)
Steven Van Belleghem brengt het standaardwerk over marketing De auteur van De Conversation Manager zet in dit handboek de krijtlijnen uit voor de toekomst van de marketing. Succesvolle marketing speelt in op een veranderende omgeving en luistert naar de wensen en noden van de klant. Adverteren op de traditionele manier werkt niet langer en als marketeer heb je nood aan een duidelijke handleiding om op deze constante verandering in te spelen. In Marketing. De nieuwe principes biedt Steven Van Belleghem precies dit: alles wat je moet weten om als marketeer in te spelen op je consument en dit om te zetten in duurzaam succes voor je merk, bedrijf of organisatie. Een basiswerk dat een theoretisch kader combineert met praktische voorbeelden.
Keywords: Marketing