Het grote psychologieboek - Collin, Catherine, ....-; Benson, Nigel, ....-; Ginsburg, Joannah, ....-; Grand, Voula, ....-; Lazyan, Merrin, ....-; Weeks, Marcus, ....- (Diemen : Veen Magazines, 2012)
'Het Grote Psychologieboek' geeft heldere uitleg met een minimum aan jargon. Het boek ontwart complexe psychologische theorieën, staat bomvol memorabele uitspraken en verrast met aansprekende en originele beelden. Voor iedereen die zich interesseert voor psychologie in de breedste zin van het woord en zich graag laat inspireren, maar ook voor studenten psychologie en professionals is dit een onmisbaar handboek.
The psychology book