In het huis van de wolf - Boonen, Stefan, 1966-; De Kinder, Jan, 1964- (Antwerpen : Zwijsen, 2011)
Robbe vindt het maar een eng idee, dat zijn vader in het huis diep in het bos, waar ze samen een weekend zijn, zou willen gaan wonen. Zonder dat papa het merkt, krijgt hij te maken met foute jagers die hem en een jong vosje bedreigen. Hij verbergt de vos en kan hem met een bootje in veiligheid brengen. Eigenlijk is hij aan het eind van het weekend wel klaar voor het mysterieuze huis, terwijl papa het maar stil vindt.
Leeftijd: 9+ (makkelijk Lezen)
Keywords: Vossen