Wild weer - Ganeri, Anita, 1961-; Kolmer, Karin Beneken, ....- (NBD Biblion : Leidschendam, 2013)
De reeks Extreme natuur laat je kennismaken met bijzondere en indrukwekkende gebeurtenissen in de natuur. In dit boek lees je wat er gebeurt als de bliksem inslaat, orkanen aan land gaan en tornado's rondrazen!
Jammer is dat in deze van oorsprong Engelstalige uitgave veel weetjes en foto's betrekking hebben op de Verenigde Staten. De kleurenfoto's (ook paginagroot) sluiten goed bij de tekst aan. In de foto's zijn bijschriften en weetjes opgenomen in gekleurde kaders. De grote duidelijke teksten, foto's, tekstballonnen en de randversieringen rond de foto's maken het boek aantrekkelijk. Bevat een woordenlijst, verwijzing naar websites
Leeftijd: 8+ (makkelijk lezen)
Keywords: Het weer; Natuurrampen; Makkelijk Lezen