Moving matters. - Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland (Nieuwegein : Arko Sports Media)
Moving Matters richt zich op iedereen die zich in Nederland bezighoudt met bewegingswetenschappen.Het tijdschrift van de Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland (VvBN) verschijnt driemaal per jaar. Moving Matters bevat artikelen op gebied van sport, arbeid, revalidatie, bewegen en gezondheid, lichamelijke opvoeding, promoties, boekbesprekingen, congresverslagen en nieuws van de vereniging.
Verschijnt 3 maal per jaar
Keywords: Bewegingswetenschappen -- Tijdschriften; Sporttijdschriften