Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt - Carnegie, Dale, 1888-1955 (Amsterdam : Pearson, 2013)
'How to Win Friends and Influence People' verscheen voor het eerst in 1936. Deze wereldwijde bestseller is tijdloos en nog steeds zeer relevant. Het heeft al miljoenen mensen geholpen, zowel zakelijk als privé. Nu kunt u lezen hoe u het maximale uit uzelf haalt. Succes komt voornamelijk door het vermogen om ideeën te uiten, leiderschap te tonen en enthousiasme op te wekken bij anderen, aldus Dale Carnegie. Hij leert u drie technieken om met mensen om te gaan, zes manieren om uzelf geliefd te maken, twaalf stappen om mensen te overtuigen en negen manieren hoe u mensen kunt veranderen zonder ergernis op te wekken. Op praktische wijze en aan de hand van anekdotes leert u hoe u ervoor zorgt dat mensen zich gewaardeerd en belangrijk voelen.
Vertaling van de herziene Amerikaanse editie
Keywords: Communicatievaardigheden; Communicatiewetenschappen; Mondelinge communicatie