Lees dit als je topfoto's wilt maken - Carroll, Henry, ....- (Bussum : Thoth, 2014)
Fotografie is hot. Nog nooit in de geschiedenis waren er zoveel actieve amateurfotografen: per minuut worden meer dan 200.000 foto's op internet gezet. Of je nu fotografeert met een spiegelreflexcamera of met een smartphone, allemaal hebben we wel eens het gevoel: "dit kan beter". Dan is dit boek een uitkomst. Geen intimiderende grafieken. Geen fotoclubjargon. Lees dit als je topfoto's wilt maken voert je stap voor stap door de grondbeginselen van compositie, belichting, licht, lenzen en de uiterst belangrijke kunst van het kijken, zonder je te overspoelen met technische vaktaal.Het boek staat boordevol praktische technieken en nuttige tips om je foto's onmiddellijk een ander aanzien te geven. Het bevat ook tal van iconische foto's van topfotografen, die je zullen inspireren om je camera te pakken en alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen.50 topfotografen onder wie: René Burri, Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, Elaine Constantine, Elliot Erwitt, Robert Frank, Lee Friedlander, Dorothea Lange, Martin Parr, Alec Soth.
Keywords: Fotografie