Sport & strategie : editie Vlaanderen. (Brussel : Arko Sports Media)
Hoe groter en meer geprofessionaliseerd een bedrijfstak is, hoe sterker de behoefte aan informatie. Dat geldt ook voor de sport. De bestuurder, manager, beleidsbepaler die optimaal het belang wil dienen van zijn organisatie, zal kennis moeten nemen van alle relevante nationale en internationale ontwikkelingen op zijn, maar ook andermans terrein. Arko Sports Media biedt de (toekomstige) sportmanager de helpende hand met het journalistieke vakblad Sport & Strategie. Vijf keer per jaar biedt Sport & Strategie een podium aan gevestigde en nieuwe namen uit de Vlaamse en internationale sportwereld. Het bericht over trends en ontwikkelingen in de sport en biedt verdieping met prikkelende achtergrondverhalen. Sport & Strategie richt zich op beleidsbepalers, bestuurders en managers in de Vlaamse topsport. De primaire doelgroep bestaat uit: beleidsmakers, bestuurders, managers en andere professionals bij federaties en grote clubs; politici en ambtenaren op Europees, landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau met sport in hun portefeuille; zaakwaarnemers en vertegenwoordigers van topsporters; hoogleraren en docenten sporteconomie, sportbestuur en -management en sportjournalistiek; evenementenorganisaties, stadion- en accommodatie-management, sportmarketingbureaus, mediabedrijven die sport programmeren of produceren; sportjournalisten; sportmedische zorg; sponsors van koepels, bonden, clubs, verenigingen en sporters en diverse toeleveranciers.
Voortzetting van SupPORT magazine (2010-2013)
Keywords: Sportmanagement; Sporttijdschriften