Werken met het meerjarenplan en de BBC in cultuur en cultureel erfgoed, jeugd en sport : een ambitieuze vrijetijdscocktail: een schot in de roos - Plas, Hilde, ....- (Brussel : Politeia, 2013)
Hoe zal het lokaal vrijetijdsbeleid er in de toekomst uitzien? Welke trends en maatschappelijke evoluties komen er op ons af? En vooral: hoe kunnen we er (constructief en pro-actief) op inspelen via het meerjarenplan en de beleids- en beheerscyclus? Deze pocket wil een inspiratiegids en instrument zijn voor lokale politici en gemeentelijke vrijetijdsprofessionals ter ondersteuning van het lokaal cultuur-, (cultureel) erfgoed-, jeugd- en sportbeleid en in het bijzonder van hun engagement daarin. De VVSG bundelde voor deze publicatie de krachten met de respectieve steunpunten en ledenverenigingen/kenniscentra : LOCUS (cultuur), FARO (cultureel erfgoed), VVJ (jeugd) en ISB (sport).
Keywords: Lokale besturen -- Vrije tijd; Lokaal cultuurbeleid