Analyse + Meetkunde : Op de lijn en in het vlak. - Poortinga, Rinse, 1944- (S.l. : Rinse Poortinga., 2011)
De belangrijkste begrippen en methoden uit de analyse van functies van één variabele en de analytische vlakke meetkunde. Hier gebracht als een samenhangend geheel.
Keywords: Analyse (wiskunde).; Analytische meetkunde