Memo : een reeks leerboeken geschiedenis : leerboek. (Antwerpen : De Boeck, 2009)
Integreert de eindtermen geschiedenis zowel qua vereiste kennis en inzichten als m.b.t. attitudes en vaardigheden. Volledig in kleur. Duidelijke basistekst naast documenten, kaarten, statistieken, grafieken en verhelderende illustraties. Met uitklapbare tijdsbalk, geïllustreerd met foto's, volledig in kleur.
6. Nieuwste tijden: 20ste-21ste eeuw
V.1, 3, 4 met tijdsbalk
Keywords: Geschiedenis -- Secundair onderwijs