Digitale nieuwsbrieven maken - Walenkamp, Bregje, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2009)
Dit deeltje uit de serie 'Taalanker - Hoe formuleer ik het?' beschrijft het maken van digitale nieuwsbrieven. Aan de orde komen voor- en nadelen en soorten digitale nieuwsbrieven, organisatie en administratie, de inhoud, testen van de nieuwsbrief, versturen en het schrijven van digitale teksten. De uitgave bevat samenvattingen en een checklist. De auteur studeerde Nederlands, is trainer communicatie en heeft een eigen trainings- en tekstbureau. Het boek heeft een prettige lay-out en een overzichtelijke indeling; het bevat alle aspecten en do's and don'ts die van belang zijn voor het maken van digitale nieuwsbrieven. Een aanrader voor diegenen die van plan zijn een digitale nieuwsbrief uit te gaan geven. Herziene en geactualiseerde versie van 'Digitale nieuwsbrieven' van Fransien en Christien Roovers (2005)
Keywords: Digitale nieuwsbrieven