Topos : leerwerkboek. (Brugge : Die Keure, 2018)
Topos is een methode aardrijkskunde voor het secundair onderwijs. Topos is een activerende methode met doelgerichte opdrachten. Deze aardrijkskundemethode sluit aan bij het leerplan voor de 1e graad A-stroom en de 2e en 3e graad ASO/TSO/KSO van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen. Er is ook een Topos-methode beschikbaar die is aangepast aan het leerplan van GO! en OVSG voor de 1e en 2e graad.
Conform aan de leerplannen van Go! en OVSG
Keywords: Aardrijkskunde -- Secundair onderwijs