Sam splint handboek - Scheinberg, Sam, ....- (Newport OR : SAM Medical Products, 2005)
Een gids over de meest universele spalk op de planeet. In deze handleiding wordt duidelijk uitgelegd hoe je de SAM SPLINT gebruikt voor het spalken van een onder- of bovenarm, pols, vinger, nek, knie, elleboog, enkel,.... Van de ruimte tot in de diepte van de oceaan, in alle weersomstandigheden en soorten terrein, is de SAM SPLINT de eerst keus van ambulance personeel, militairen, atleten, skiërs, reddingsteams, buitensporters, avonturiers, bootbezitters, dierenartsen en vele anderen.
Vertaald uit het Engels.
Keywords: EHBO; Spalken