Brand portfolio and brand architecture and strategies - Franzen, Giep (Michaël Pieter), 1923-2020 (Amsterdam : SWOCC, 2009)
Merken zijn er in ontelbaar veel soorten en maten en kunnen zodoende op verschillende manieren worden geclassificeerd. Het op een juiste wijze combineren van merken en producten kan één van de belangrijkste en tegelijkertijd meest gecompliceerde bezigheden van een onderneming zijn. In deze Engelstalige publicatie zet professor Giep Franzen de theorie op het gebied van portfolio-management en merkarchitectuur op een rij en geeft hij inzicht in alle aspecten die een rol spelen bij het beantwoorden van de bijbehorende vraagstukken in de praktijk.
Keywords: Merken