M&A vakjargon ontdaan van zijn mystiek : verklarend woordenboek van meer dan 150 vaak gebruikte termen bij bedrijfsfusies en -overnames. - KPMG (Mechelen : Kluwer, 2014)
Om je te voorzien van een grondig inzicht in het technische jargon van fusies & acquisities, hebben KPMG professionals deze verklarende woordenlijst gepubliceerd. Dit boek heeft tot doel het scheppen van duidelijkheid in de wirwar van technische termen voor alle professionals die actief zijn in de wereld van M & A (mergers & acquisitions: fusies & overnames). Met deze lijst van meer dan 150 gebruikte termen in fusies en overnames, zal je hopelijk een meer grondige kennis van M & A bezitten.
Keerdruk
Keywords: Fusies -- Ondernemingen; Overnames -- Ondernemingen; Woordenboeken