MS Word 2013 : met praktische voorbeelden en oefeningen. - Van den Broeck, Eddy, ....-; Cuypers, Erik, ....- (Berchem : De Boeck, 2014)
De uitgebreide reeks informaticaboeken van Uitgeverij De Boeck helpt u om efficiënt en vlot te leren werken met MS Office. Alle boeken zijn opgebouwd volgens eenzelfde filosofie: geleidelijke en systematische opbouw; praktijkgerichte aanpak door het gebruik van schermafbeeldingen en de vermelding van toetsenbordcombinaties; concrete voorbeelden en bedrijfsgerichte toepassingen; uitgebreid gamma aan oefeningen; ook geschikt voor zelfstudie.