Management accounting - Jorissen, Ann, ....-; Roodhooft, Filip, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2014)
In Management accounting ligt de klemtoon op het gebruik van kosten- en opbrengsteninformatie in een beslissingscontext. In het boek wordt nagegaan via welk instrumentarium en welke informatie de manager beslissingen kan nemen over te ondernemen acties (bv. optimale benutting van capaciteit, het promoten of afstoten van bepaalde producten, het opmaken van budgetten, het opzetten van een managementcontrolesysteem).
Keywords: Accountancy; Financieel management