Gezond genieten / : een gezonde geest in een gezond lichaam : leerwerkschrift - Mulders, Cathérine, ....-; Berckmans, Linda, ....-; Michiels, Fanny, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Genieten hoeft niet duur te zijn. En je doet het liefst met mate, zowel geestelijk als fysiek. Gezond genieten leert uw leerlingen kritisch keuzes maken in een wereld waar ze dagelijks in de verleiding worden gebracht om te experimenteren met roken, drugs en alcohol. Hoofdcompetenties: eenvoudige informatie schriftelijk formuleren en structureren  cijfergegevens schematiseren en visualiseren  relevante informatie selecteren en er op een correcte manier naar verwijzen  een kritische levenshouding aannemen  inzicht krijgen in gezondheidszorg en gezondheid  …
Doelgroep: 3de graad BSO
Keywords: Gezondheid -- Jeugd; PAV -- Beroepsonderwijs