Kop en munt / : de andere kant van mooie vakantiebestemmingen leerwerkschrift - Rombaut, Véronique, ....-; Berckmans, Linda, ....-; Michiels, Fanny, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Uw leerlingen gaan op digitale wereldreis. Ze maken kennis met de enorme multiculturele diversiteit en de nijpende wereldproblemen. Als voorbereiding op de werkvloer én de grote vakantie is Kop en munt de ideale bundel om het vijfde leerjaar mee af te sluiten. Hoofdcompetenties: de sociale wetgeving voor jobstudenten kennen  solliciteren via email  een juiste en betrouwbare bron vinden en raadplegen  rekenen met vreemde valuta  een beperkt budget beheren tijdens een vakantie  …
Doelgroep: 3de graad BSO
Keywords: Jobstudenten; Multiculturele samenleving; PAV -- Beroepsonderwijs; Reizen