Zo en anders / : over respectvol samenleven : leerwerkschrift - Berckmans, Linda, ....-; Michiels, Fanny, ....-; Mulders, Cathérine, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Communicatie is een complex gegeven: erg tijdsgebonden, gebaseerd op onderlinge afspraken én afhankelijk van persoonlijke smaak. In deze bundel ontdekken uw leerlingen dat de manier waarop wij nu samenleven niet zomaar uit de lucht is komen vallen, maar een oorsprong heeft in het verleden. Hoofdcompetenties: een schriftelijk verslag opbouwen  een eenheidsprijs of prijs per persoon berekenen  een handleiding met foto's volgen en opbouwen  een mondelinge presentatie voorbereiden en uitvoeren  historische gegevens op een tijdlijn plaatsen  …
Doelgroep: 3de graad BSO
Keywords: Cultuurverschillen; PAV -- Beroepsonderwijs; Samenlevingsvormen