Feit en fictie : verkennen van wetenschap en fictie : leerwerkschrift - Berckmans, Linda, ....-; Michiels, Fanny, ....-; Mulders, Cathérine, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Het onmetelijke heelal is een grondige verkenning waard. Om van de mysterieuze plekken op onze aardbol nog maar te zwijgen. Gooi wetenschap, ruimtevaart en mysterie bij elkaar en je krijgt een heerlijke dosis sciencefiction en fantasy, verteld in een rits bekende en minder bekende boeken. Hoofdcompetenties: een figuur op schaal tekenen  rekenresultaten met grote getallen controleren  een mindmap opstellen  een kritische kijk- en luisterhouding aannemen  …
Doelgroep: 3de graad BSO
Keywords: Heelal; Mysteries; PAV -- Beroepsonderwijs; Sciencefiction