Uit-zinnig : kunst actief beleven : leerwerkschrift - Van der Haegen, Livia, ....-; Mulders, Cathérine, ....-; Rombaut, Véronique, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Cultuur is overal: op festivals, in de bibliotheek, in je eigen straat, in het theater, zelfs in een voetbalstadion! Cultuur kun je lezen. Je kunt ernaar kijken, ernaar luisteren en er uiteraard van proeven. Dit thema daagt uw leerlingen ook uit om zelf een tentoonstelling te organiseren. Hoofdcompetenties:  structureren  een standpunt formuleren  chronologisch rangschikken  een hippe zoektocht organiseren  foto's bewerken in Picasa  een kort verslag schrijven  een webformulier invullen  een overschrijving correct uitvoeren  een weekend organiseren met een vooropgesteld budget  …
Doelgroep: 3de graad BSO
Keywords: Cultuur; PAV -- Beroepsonderwijs