Tegen-strijd : samenleven zonder strijden : leerwerkschrift - Verhoeven, Bart, ....-; Mulders, Cathérine, ....-; Rombaut, Véronique, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
Hoe ga je om met conflicten? Hoe zet je je argumenten kracht bij? En wat als je een klacht op papier wilt zetten omdat je niet akkoord gaat met een factuur? Tegen-strijd maakt uw leerlingen strijd-vaardig. Verder ontdekken ze de voor- en nadelen van sociale media. Hoofdcompetenties:  argumenteren  zelfredzaam zijn  de bruikbaarheid van bronnen onderzoeken  een klachtenbrief opstellen  de gevaren van sociale media herkennen en jezelf en je pc beschermen  informatie uit bronnen halen  gratis presentatiesoftware gebruiken  …
Doelgroep: 3de graad BSO
Keywords: Conflicthantering; PAV -- Beroepsonderwijs; Zelfredzaamheid