Zeven : leerwerkschrift - Solon, Caro, ....-; Vanhoorne, Stijn, ....-; Bonné, Martine, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Uw leerlingen maken een flitsende reis door tijd en ruimte. Ze proeven van magische wereldse culturen en ontdekken zeven oude en nieuwe wereldwonderen. Bij ieder wereldwonder maken ze kennis met de regio en verdiepen ze zich in een aantal teksttypes. Hoofdcompetenties:  een periode of gebeurtenis situeren op en met de dynamische tijdbalk  teksttypes herkennen en benoemen  tijdmaten correct gebruiken  rekenen met het 60-delige stelsel  uit een aantal aan geboden kaarten de meest passende kiezen en efficiënt gebruiken  ...
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: PAV -- Beroepsonderwijs; Wereldwonderen