Imago : leerwerkschrift - Bonné, Martine, ....-; Mulders, Cathérine, ....-; Solon, Caro, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
In Imago bestuderen uw leerlingen de waarneming van beelden. Ze herbeleven de geschiedenis van de film en gebruiken ook beeldtaal. Verder hebben ze aandacht voor de dingen die ze niet zien en die hen misleiden. Tot slot staan ze stil bij het beeld dat ze graag willen dat anderen van hen hebben en dat ze, indien nodig, zelfs aanpassen. Hoofdcompetenties:  beelden ‘lezen' en interpreteren  teksten structureren  kritisch kijken  informatie vinden herkennen en selecteren  eenvoudig schematiseren  beelden aanpassen en bewerken  instructies correct volgen  doordacht gebruikmaken van zoekmachines  …
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: Beeldcultuur; PAV -- Beroepsonderwijs; Waarneming