Haar : haar en (lichaams)verzorging : leerwerkschrift - Solon, Caro, ....-; Bonné, Martine, ....-; Mulders, Cathérine, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Dit thema vertrekt van een stukje biologie, behandelt de verspreiding van verschillende soorten haar in de wereld en doorloopt de geschiedenis van het kapsel. Ook maatschappelijk relevante thema's, zoals de uitsluiting van albino's, de vergrijzing en de haartooi in verschillende religies, komen aan bod. Hoofdcompetenties:  courante tekstsoorten herkennen  de hoofdgedachte verwoorden  luister- en schrijfconventies toepassen  grafieken interpreteren  je oefenen in organisatiebekwaamheid aan de hand van individuele opdrachten, telkens met een planning of oriëntering en een reflectie  …
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: Haar; Lichaamsverzorging; PAV -- Beroepsonderwijs