10-agers : leerwerkschrift - Mulders, Cathérine, ....-; Sonck, Greet, ....-; Bonné, Martine, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2011)
Wat betekent ‘hip' vandaag de dag? Waar houden jongeren zich mee bezig? Wat spreekt hen aan? Wie is ‘de jeugd van tegenwoordig'? Uw leerlingen zullen zich in dit thema ongetwijfeld herkennen. Dankzij deze bundel leren ze andersdenkende leeftijdgenoten ‘anders' bekijken. Hoofdcompetenties:  structuuraanduiders gebruiken om inhouden weer te geven in een aangeboden schema  tabelgegevens vergelijken met andere gegevens  kerngedachten van aangeboden multimediamateriaal verwoorden  een bestaande checklist gebruiken  een realistische taakplanning bij groepsopdrachten opstellen  …
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: Jeugd; PAV -- Beroepsonderwijs