Kriebels : puberteit : leerwerkschrift - Bonné, Martine, ....-; Mulders, Cathérine, ....-; Solon, Caro, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Kriebels loodst uw leerlingen langs puistjes, lichaamsverzorging, relaties, vriendschap en roze wolkjes. Door hun eigen leven met dat van anderen te vergelijken, een kritische houding aan te nemen en hun bevindingen te relativeren, merken ze dat de puberteit best wel een toffe periode is. Hoofdcompetenties:  je eigen leven met dat van anderen vergelijken  de hoofdgedachte van een alinea herkennen  prijzen berekenen en vergelijken  werken met verhoudingen en maateenheden  een gegeven website en andere informatiebronnen verstandig en efficiënt raadplegen  je dagelijkse leven kritisch bekijken en relativeren  je persoonlijke verzorging organiseren  ...
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: PAV -- Beroepsonderwijs; Puberteit