Tigali's kater : leerwerkschrift - Vanloo, Johan, ....-; Daeninckx, Didier, 1949-; Bonné, Martine, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2010)
Uw leerlingen gaan in deze bundel helemaal op in Tigali's kater, een kortverhaal van Didier Daeninckx over de pijn die onverdraagzaamheid en racisme veroorzaken. Bij het lespakket hoort ook de dvd Vallen, naar het gelijknamige boek van Anne Provoost. Ook dat meesterlijk vertelde verhaal tast de grenzen van verdraagzaamheid af. Hoofdcompetenties:  discriminatie herkennen en verwoorden in je eigen omgeving en de rest van de wereld  over meningen en gevoelens schrijven  de omtrek en oppervlakte van een vierkant en rechthoek berekenen in functie van binnenhuisinrichting  informatiebronnen, gericht kiezen en gebruiken  …
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: PAV -- Beroepsonderwijs; Racisme; Verdraagzaamheid