Intiem : seksualiteit en seksuele beleving : leerwerkschrift - Vanhoorne, Stijn, ....-; Bonné, Martine, ....-; Mulders, Cathérine, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
Intiem spoort uw leerlingen aan om een verantwoorde houding aan te nemen tegenover seksualiteit. Het vertrekpunt is het naakte lichaam in kunst en fotografie. Daarna begeeft de bundel zich op het pad van de verleiding. Het thema wijdt ook een hoofdstuk aan veilig vrijen. Hoofdcompetenties:  een beroep doen op diensten voor vragen, klachten en mededelingen  grafieken lezen en maken  structuuraanduiders herkennen  verbanden weergeven in tekst- en audiomateriaal  zoekopdrachten met een zoekrobot verfijnen  …
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: PAV -- Beroepsonderwijs; Seksuele opvoeding -- Beroepsonderwijs