Risico : veiligheid en bescherming : leerwerkschrift - Sonck, Greet, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Bonné, Martine, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
Hoe werken onze zintuigen? Uw leerlingen onderzoeken op welke prikkels ons lichaam reageert en staan stil bij de middelen die ons dagelijks beschermen. Als er dan toch nog iets misloopt, is het handig dat ze snel de eerste hulp kunnen verlenen. Hoofdcompetenties:  coöperatief leren en werken  formele en informele afspraken herkennen  bronnen vermelden  vlot zinnen schrijven  verteltechnieken hanteren  sterke verhalen en afko's herkennen  een rekenblad gebruiken in Excel  btw en korting berekenen  de regel van drieën toepassen  …
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: PAV -- Beroepsonderwijs; Zintuigen