R & P : leerwerkschrift - Mulders, Cathérine, ....-; Bonné, Martine, ....-; Solon, Caro, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
R&P staat voor rechten en plichten. Omgaan met regels en afspraken, opkomen voor je rechten, conflicten bezweren, de dienstverlening van hulporganisaties en de politie: stuk voor stuk heel herkenbaar en dus uitermate boeiend voor uw leerlingen. Hoofdcompetenties:  duidelijk en oprecht communiceren  percenten berekenen  een zakrekenmachine gebruiken om berekende percenten te controleren  informatie op betrouwbaarheid beoordelen  correct omgaan met formele en informele afspraken en regels  gepaste hulp inroepen  …
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: PAV -- Beroepsonderwijs