Op zak : leerwerkschrift - Vanloo, Johan, ....-; Bonné, Martine, ....-; Mulders, Cathérine, ....-; Janssens, Stijn, ....-; Janssens, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Uw leerlingen gaan op zoek naar hun identiteit. De inhoud van hun zakken verraadt meer over henzelf dan ze vermoeden. Ze leren anders kijken, maken kennis met nieuwe leestechnieken en bestuderen de kaarten in hun portefeuille. Ook het beheer van hun (zak)geld is een belangrijke topic. Hoofdcompetenties:  gegevens in een atlas opzoeken en verwerken  je leesgedrag afstemmen op het leesdoel en het soort tekst  betalen en teruggeven in euro  de totale prijs inschatten en berekenen  gegevens verzamelen met een zoekmachine, ze opslaan en gebruiken in een tekstverwerker  …
Doelgroep: 2de graad BSO
Keywords: Geldbeheer -- Jeugd; Identiteit -- Jeugd; PAV -- Beroepsonderwijs; Zakgeld