Kanker : leerwerkschrift - Baele, Katrien, ....-; Bonné, Martine, ....-; Vanloo, Johan, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Nu Kanker steeds meer mensen treft, kennen jongeren tussen 15 en 18 jaar steeds vaker iemand in hun nabije omgeving iemand met de ziekte. Het is belangrijk hen juist te informeren en het taboe rond kanker te doorbreken, ook in de klas.
Doelgroep: 3de graad BSO
Keywords: Kanker; PAV -- Beroepsonderwijs